Shërbimet e veçuara: Rishikimi gjyqësor i vizave kanadeze të refuzuara - Aplikimet kanadeze për refugjatë

Juristë me përvojë të imigracionit dhe refugjatëve

Samin Mortazavi dhe Ali-Reza Haghjou i Pax law janë me ju në çdo hap të rrugës. Pax Law ka përfaqësuar mijëra individë deri më sot për shqyrtimet gjyqësore të vizave të refuzuara dhe aplikimeve për refugjatë.

Vetëm shqyrtimi gjyqësor

$2750

  • Rishikim juridik
  • Dëgjimi i përfshirë
  • Për të gjithë familjen
  • Post-JR vetëm 2500 dollarë
Nënshkruani mbajtësin tani
Bërja e një aplikimi për refugjatë

$5350

  • Aplikimi për Refugjat
  • 1786 dollarë për të varur
  • Dëgjimi i përfshirë
  • + 12% taksa
Nënshkruani mbajtësin tani

Juristë me përvojë të imigracionit dhe refugjatëve

Samin Mortazavi dhe Ali-Reza Haghjou i Pax law janë me ju në çdo hap të rrugës. Pax Law ka përfaqësuar mijëra individë për shqyrtime gjyqësore të vizave të refuzuara dhe aplikimeve për refugjatë.

Pax Law Corporation është një firmë ligjore me shërbim të plotë në North Vancouver.

"Pax" është një fjalë latine që do të thotë "paqe". Pax Romana ishte një periudhë paqeje dhe prosperiteti në Perandorinë Romake, duke filluar me mbretërimin e Imperator Cezar Augustus dhe duke përfunduar me mbretërimin e Imperator Cezar Marcus Aurelius Antoninus Augustus. Gjatë Pax Romana, tregtia lulëzoi në të gjithë Mesdheun dhe pasuria romake u rrit ndjeshëm. Ne zgjodhëm emrin Pax për firmën tonë, duke shpresuar se përmes përpjekjeve tona, klientët tanë do të përfitonin ashtu siç përfitonin qytetarët romakë nën Pax Romana.

Pax është një firmë ligjore e përqendruar te klienti, me vlerësim të lartë dhe efektive në North Vancouver. Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbime ligjore me cilësi të lartë për të mbështetur klientët tanë në mënyrën më efikase të mundshme.

Ne ju dëgjojmë për të kuptuar shqetësimet tuaja dhe dilemën me të cilën po përballeni; Ne ju ofrojmë opsione dhe shqyrtojmë pasojat e secilit opsion me ju; dhe, Ne ju këshillojmë për zgjedhjen më të mirë duke marrë parasysh situatën tuaj dhe rezultatin që dëshironi.

Ne i ndihmojmë klientët me çështjet e biznesit, çështjet gjyqësore civile, mbrojtjen penale, ligjin familjar, transferimin e pasurive të paluajtshme, hartimin e testamenteve, ligjin mbi pasuritë dhe ligjin e imigracionit dhe refugjatëve. Juristët tanë me përvojë do të ofrojnë këshilla të shëndosha ligjore, mbrojtje të ashpër dhe përfaqësim të jashtëzakonshëm me çmime të arsyeshme. Ju mund të na besoni ne për të trajtuar çështjen tuaj me kujdesin dhe ekspertizën që meritoni.

Ekipi i ligjit të imigracionit të Pax Law është ekspert në apelimin e vizave kanadeze të refuzuara.

Z. Samin Mortazavi ka apeluar mijëra leje studimi kanadeze, leje pune dhe viza për qëndrim të përkohshëm (viza turistike) të refuzuara me një përqindje suksesi të vlerësuar 80%+. Z. Mortazavi ka përfaqësuar klientë emigracioni nga Irani, India, Kina, Rusia, Ukraina, Australia, Koreja e Jugut, Vietnami, Rumania, Brazili, Egjipti, Siria, Mbretëria e Bashkuar dhe Shtetet e Bashkuara.

* Ju lutemi vini re se çdo rast vendoset në bazë të meritave të tij dhe suksesi i kaluar nuk garanton suksesin e ardhshëm

Bëni pyetjet tuaja

Nëse keni pyetje në lidhje me vizën kanadeze të refuzuar, lejen kanadeze të punës të refuzuar ose lejen kanadeze të studimit të refuzuar, mund t'i bëni ato pyetje gjatë sesioneve tona të drejtpërdrejta të pyetjeve dhe përgjigjeve.

Z. Mortazavi transmeton drejtpërdrejt në orën 11:00 PDT të hënën deri të premten në:

Facebook,Instagram,LinkedIn,telegram,TwitterdheYouTube.

Firma jonë ligjore mund t'ju ndihmojë në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve tuaja civile dhe familjare.

Amir Ghorbani është avokat civil i Pax Law dhe avokat i familjes. Ai fokusohet të ndihmojë klientët të arrijnë rezultatet më të mira në mosmarrëveshjet e tyre. Nëse keni një mosmarrëveshje me një partner biznesi, besoni se jeni lënduar nga neglizhenca ose pakujdesia e një personi tjetër, ose jeni duke kaluar përmes ndarjes dhe divorcit, telefononi zyrën tonë ligjore për ndihmë me procesin dhe për të arritur rezultatet më të mira.

Shërbimet e transportit të pasurive të paluajtshme në North Vancouver

Transferimi është procesi i transferimit ligjor të pronës nga një pronar te një pronar tjetër.

Ulje

Kur shesim pronën tuaj, ne do të komunikojmë me noterin ose avokatin e blerësit tuaj, do të shqyrtojmë dokumentet, duke përfshirë deklaratën e rregullimeve të shitësit dhe do të përgatisim Urdhrin për të paguar. Nëse keni një tarifë të tillë si një hipotekë ose linjë kredie të regjistruar kundrejt titullit tuaj, ne do ta paguajmë dhe do ta shkarkojmë atë nga të ardhurat e shitjes.

BLEJ

Kur blini një pronë, ne do të përgatisim dokumentet e nevojshme për t'jua përcjellë pronën. Përveç kësaj, nëse jeni duke marrë një hipotekë, ne do t'i përgatisim ato dokumente për ju dhe huadhënësin. Gjithashtu, nëse keni nevojë për këshilla ligjore dhe rregullime për planifikimin e pronave për të siguruar të ardhmen e familjes suaj dhe tuajën, mund të mbështeteni tek ne për t'ju ndihmuar.

Hipotekë ose Rifinancim

Nëse tashmë zotëroni pronë, mund t'ju duhet një avokat për të rifinancuar hipotekën tuaj aktuale ose për të marrë një të dytë. Huadhënësi do të na japë udhëzimet e hipotekës dhe ne do të përgatisim dokumentet dhe do të regjistrojmë hipotekën e re në zyrën e pronësisë së tokës. Ne gjithashtu do të paguajmë çdo borxh sipas udhëzimeve.

Të lëvizim bashkë? Të martohesh? Keni nevojë për një marrëveshje paramartesore?

Blog

Këto postime në blog janë vetëm për informacion të përgjithshëm. Informacioni i dhënë në postime nuk duhet të mbështetet si këshillë ligjore. Nëse jeni duke u përballur me një dilemë ligjore, ju këshillojmë të kërkoni këshilla ligjore nga një avokat praktikues.
Leje pune e huaj e kualifikuar

Lejet kanadeze të punës: Gjithçka që duhet të dini

Emigrimi në Kanada është një proces kompleks dhe një nga hapat kyç për shumë të ardhur është marrja e një leje pune. Në këtë artikull, ne do të shpjegojmë llojet e ndryshme të lejeve të punës të disponueshme për emigrantët në Kanada, duke përfshirë lejet e punës specifike të punëdhënësit, lejet e hapura të punës dhe lejet e hapura të punës së bashkëshortit.

Bisedë e hapur
Whatsapp?
Përshëndetje
Si mund të ndihmojmë?