Истакнати услуги: Судски преглед на одбиени канадски визи - канадски апликации за бегалци

Искусни адвокати за имиграција и бегалци

Самин Мортазави и Али-Реза Хагџу од законот на Пакс се со вас на секој чекор од патот. Пакс Законот застапувал илјадници поединци досега за судски прегледи на одбиените визи и барања за бегалци.

Само судски преглед

$2750

  • Судски преглед
  • Вклучено слух
  • За целото семејство
  • Пост-ЈР само 2500 долари
Потпишете го држачот сега
Изработка на апликација за бегалци

$5350

  • Апликација за бегалци
  • 1786 долари по зависен
  • Вклучено слух
  • + 12% даноци
Потпишете го држачот сега

Искусни адвокати за имиграција и бегалци

Самин Мортазави и Али-Реза Хагџу од законот на Пакс се со вас на секој чекор од патот. Пакс Законот застапуваше илјадници поединци за судски прегледи на одбиените визи и барања за бегалци.

Pax Law Corporation е адвокатска фирма во Северен Ванкувер со целосна услуга.

„Пакс“ е латински збор што значи „мир“. Пакс Романа бил период на мир и просперитет во Римската империја, почнувајќи од владеењето на императорот Цезар Август и завршувајќи со владеењето на императорот Цезар Маркус Аурелиј Антонус Август. За време на Пакс Романа, трговијата цветаше низ Медитеранот, а римското богатство значително се зголеми. Го избравме името Pax за нашата фирма, надевајќи се дека преку нашите напори, нашите клиенти ќе имаат корист како што римските граѓани имаат корист од Pax Romana.

Pax е клиент-центрирана, најдобро оценета и ефикасна адвокатска фирма Северен Ванкувер. Ние сме посветени на обезбедување висококвалитетни правни услуги за поддршка на нашите клиенти на најефикасен можен начин.

Ве слушаме за да ги разбереме вашите грижи и дилемата со која се соочувате; Ние ви обезбедуваме опции и ги разгледуваме последиците од секоја опција со вас; и, Ве советуваме за најдобриот избор со оглед на вашата ситуација и исходот што го посакувате.

Ние им помагаме на клиентите за деловни прашања, граѓански спорови, кривична одбрана, семејно право, пренесување на недвижен имот, изготвување тестаменти, закони за недвижности и закони за имиграција и бегалци. Нашите искусни адвокати ќе обезбедат здрав правен совет, жестоко застапување и исклучително застапување по разумни цени. Можете да ни верувате да се справиме со вашиот случај со грижата и стручноста што ја заслужувате.

Правниот тим за имиграција на Pax Law е експерт за жалба на одбиените канадски визи.

Г-дин Самин Мортазави поднесе жалба на илјадници одбиени канадски дозволи за студирање, работни дозволи и визи за привремен престој (туристички визи) со проценета стапка на успех од 80%+*. Г-дин Мортазави претставуваше клиенти за имиграција од Иран, Индија, Кина, Русија, Украина, Австралија, Јужна Кореја, Виетнам, Романија, Бразил, Египет, Сирија, Обединетото Кралство и САД.

* Ве молиме имајте предвид дека секој случај се одлучува според неговите заслуги, а успехот од минатото не гарантира иден успех

Поставете ги вашите прашања

Ако имате прашања за одбиената канадска виза, одбиената канадска работна дозвола или одбиената канадска студиска дозвола, можете да ги поставите тие прашања за време на нашите сесии за прашања и одговори во живо.

Г-дин Мортазави емитува во живо во 11:00 часот по PDT од понеделник до петок на:

Facebook,Instagram,Скопје,Телеграма,Twitter, иYouTube.

Нашето адвокатско друштво може да ви помогне во решавањето на вашите граѓански и семејни спорови.

Амир Горбани е граѓански парничар и семеен адвокат на Pax Law. Тој се фокусира на помагање на клиентите да постигнат најдобри резултати во нивните спорови. Ако имате спор со деловен партнер, верувате дека сте повредени од невнимание или невнимание на друго лице, или поминувате низ разделба и развод, јавете се во нашата адвокатска канцеларија за помош околу процесот и да постигнете најдобри резултати.

Услуги за пренос на недвижности во Северен Ванкувер

Пренесувањето е процес на легално пренесување на имотот од еден сопственик на друг сопственик.

Продажба

Кога го продаваме вашиот имот, ќе комуницираме со нотарот или адвокатот на вашиот купувач, ќе ги прегледаме документите, вклучувајќи ја и изјавата за прилагодувања на продавачот и ќе ја подготвиме налогот за плаќање. Ако имате наплата како што е хипотека или кредитна линија регистрирана во однос на вашата сопственост, ние ќе ја платиме и ќе ја ослободиме од приходите од продажбата.

Набавка

Кога купувате имот, ќе ги подготвиме документите потребни за да ви го пренесеме имотот. Дополнително, ако добивате хипотека, ние ќе ги подготвиме тие документи за вас и за заемодавачот. Исто така, ако ви треба правен совет и аранжмани за планирање имот за да ја обезбедите иднината на вашето семејство и вашата иднина, можете да се потпрете на нас да ви помогнеме.

Хипотека или рефинансирање

Ако веќе поседувате имот, можеби ќе ви треба адвокат за рефинансирање на вашата моментална хипотека или за добивање на втора. Заемодавачот ќе ни ги достави упатствата за хипотека, а ние ќе ги подготвиме документите и ќе ја регистрираме новата хипотека во Канцеларијата за сопственост на земјиште. Ќе ги исплатиме и сите долгови според инструкциите.

Вселување заедно? Да се ​​омажиш? Дали ви треба предбрачен договор?

Блог

Овие блог постови се само за општи информации. Информациите дадени во објавите не треба да се потпираат како правен совет. Ако се соочувате со правна дилема, ви се советува да побарате правен совет од адвокат кој практикува.

Придобивки од користење на адвокат за вашата канадска апликација за имиграција

Квалификациите, искуството и угледот на адвокатот за имиграција се сите значајни фактори што треба да се земат предвид. Адвокат со специфична експертиза во законот за имиграција треба да има лиценца да практикува адвокатура во Канада. Можете да проверите со Прочитај повеќе…

Дозвола за студирање: Како да аплицирате за студирање во Канада

Во овој блог пост, ќе дадеме преглед на процесот за добивање студиска дозвола, вклучувајќи ги барањата за подобност, одговорностите кои доаѓаат со поседувањето на студиска дозвола и документите кои Прочитај повеќе…

Канадски училишен кампус

Студирање во Канада за меѓународни студенти

Зошто да студирате во Канада? Канада е еден од најдобрите избори за странски студенти низ целиот свет. Високиот квалитет на живот во земјата, длабочината на образовните избори што им се достапни Прочитај повеќе…

Дозвола за работна странска квалификувана работна сила

Канадски работни дозволи: Сè што треба да знаете

Имигрирањето во Канада е сложен процес, а еден од клучните чекори за многу новодојденци е добивањето работна дозвола. Во оваа статија, ќе ги објасниме различните видови работни дозволи достапни за имигрантите во Канада, вклучително и работни дозволи специфични за работодавачот, отворените работни дозволи и дозволите за отворена работа на сопружниците.

Отворен разговор
Whatsapp?
Здраво
Како можеме да помогнеме?